ÇMS PASLANMAZ

Çms Paslanmaz

  • Paslanmaz Çelik
  • Üyelik: 27 Mayıs 2024
Firmamızın idari kadrosu 1975 yılından beri paslanmaz çelik sektöründe faaliyet göstermekte olup, Kaliteli ürün ve en iyi hizmet anlayışını kendine ilke edinen firmamız, değerli müşterilerimizin beklenti…

Firmamızın idari kadrosu 1975 yılından beri paslanmaz çelik sektöründe faaliyet göstermekte olup, Kaliteli ürün ve en iyi hizmet anlayışını kendine ilke edinen firmamız, değerli müşterilerimizin beklenti ve taleplerini ürün, zaman ve en uygun fiyatla cevap vermek arzusundadır.

 

AISI normlarında 304 - 309 - 316 - 310 - 321 - 430 kalite çeşitli kalınlık ve ebatlarda paslanmaz sacı stoklarında bulundurmakla birlikte Boru ve Profil ürünleriyle tam çeşit hizmet vermektedir.

 

Firma olarak rulo, plaka, şerit ve disk formatında yapılan ithalatın yanı sıra müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda istenilen ölçü ve miktarda dilme, boy kesme, taşlama, pvc işlemleri yaparak müşterilerimizin kullanımına hazır hale getirilmektedir. 


Hedefimiz, paslanmaz çelik yassı mamulü olarak, üreticiye en geniş ürün yelpazesini, en yüksek kalitede, en iyi hizmet anlayışıyla, en ekonomik olarak sunabilmektir.


Tüm malzeme çeşitlerimiz ve teknik kadromuzla hizmetinizde olmaktan gurur duyarız.

. . .

İçerik Metal Medya tarafından üretilmiştir. Editöryal görüş, şirketin görüşüne aykırı olabilir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Çms Paslanmaz Ürünleri